Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Bèta van iOS 9.3.3 uit, maar niet voor iPad Pro 9.7

Geschreven door
Geplaatst op24 mei 2016, 9:14 CategorieiPad

Apple heeft een nieuwe bèta uitgebracht voor de nieuwste versie van iOS 9, namelijk iOS 9.3.3. Echter, de bèta is niet beschikbaar voor iPad Pro 9.7, de kleinere versie van de iPad Pro die momenteel problemen kan ondervinden wanneer de update naar iOS 9.3.2 gedownload wordt.

Geen iOS 9.3.3 beschikbaar voor iPad Pro 9.7

Apple heeft laten weten dat ontwikkelaars en early adopters momenteel de nieuwste versie van iOS 9 kunnen uitproberen op hun iPhone en iPad, namelijk iOS 9.3.3. Deze release verschijnt behoorlijk snel nadat iOS 9.3.2 werd uitgebracht voor iedereen, die helaas voor problemen kan zorgen op je iPad Pro 9.7. De release van iOS 9.3.3 staat in het teken van bugfixes en prestatieverbeteringen, maar iOS 9.7-eigenaars moeten het nog altijd zonder oplossing van error 56 doen. Die zorgt ervoor dat je iPad zo goed als nutteloos wordt.

Het is momenteel nog niet bekend wat iOS 9.3.3 brengt, omdat Apple geen informatie naar buiten heeft gebracht. Wat in elk geval zeker lijkt, is dat het bedrijf uit Cupertino nog geen oplossing gevonden heeft voor error 56, aangezien iPad Pro 9.7 dus geen software-update heeft gekregen via de developers website. Eerder trok Apple iOS 9.3.2 ook al terug voor het apparaat, om ervoor te zorgen dat niet nog meer tablets ‘gebrickt’ zouden worden. Het is nog altijd wachten op een oplossing dus; wanneer die verschijnt, is niet duidelijk.

  • Delen:
Apple iPad Pro 9.7 inch
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.