Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Beveiligingsupdate voor Android (mei) nu beschikbaar

Geschreven door
Geplaatst op3 mei 2016, 9:28 CategorieAndroid

Google heeft bekendgemaakt dat de beveiligingsupdate voor Android voor de maand mei vanaf nu beschikbaar is. De factory images zijn al te downloaden. Meestal duurt het ongeveer een week wordt de update over-the-air aankomt bij alle Nexus-modellen.

Beveiligingsupdate mei nu te downloaden

Google heeft de beveiligingsupdate voor de maand mei voor Android-apparaten, maar in het bijzonder de Nexus-modellen, vrijgegeven. De update is nu te downloaden voor de verschillende Nexus-apparaten (en de Pixel C), door hieronder op de naam van het toestel te klikken. Daarmee haal je de factory images binnen, die je zelf dient te flashen. Mocht je dat nou niets zeggen, dan doe je er goed aan eventjes te wachten totdat de update over-the-air beschikbaar is. Meestal duurt het ongeveer een week voordat de update beschikbaar is voor iedereen.

Uiteraard is niet bekend wat er precies veranderd is aan het Android-besturingssysteem, omdat Google kwaadwillenden dan meteen in de juiste richting stuurt. Wel is het zo dat er 24 problemen zijn opgelost met Nexus-apparaten. Eén van de grootste kwetsbaarheden was de mogelijkheid een code van afstand te activeren wanneer er een mediabestand verwerkt werd.

  • Delen:
Google Pixel C
Android Marshmallow (6.0)
Google Nexus 6P
Android Marshmallow (6.0)
Google Nexus 9
Android Lollipop (5.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.