Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Blendle lanceert nieuwe, uitgebreide app voor iOS

Geschreven door
Geplaatst op12 mei 2016, 9:16 CategorieApplicaties

Liefhebbers die de kranten graag lezen via hun iOS-apparaat, zullen ongetwijfeld blij worden van de nieuwe applicatie van Blendle. Het bedrijf achter de digitale nieuwskiosk heeft in de afgelopen maanden hard gewerkt aan het realiseren van een nieuwe app en dat heeft een uitgebreide uitvoering opgeleverd.

De nieuwe functies in de app

Voorheen moesten liefhebbers van Blendle het stellen met de app Blendle Trending. Die app deed het noodzakelijke, maar miste toch een aantal ideale functies. Op donderdag is daar verandering in gebracht. Gebruikers kunnen nu dezelfde functies gebruiken als al tijden mogelijk is op de website. Zo kun je de populaire artikelen bekijken, de zoekfunctie gebruiken om interessante artikelen te vinden en de kiosk-functie gebruiken. Naast dat het natuurlijk altijd handig is om door de verschillende kranten te kunnen bladeren, kun je ook makkelijk de hele krant aanschaffen en hoef je niet meer ieder artikel los te kopen.

Daarnaast kun je in de app terugvinden welke artikelen worden aangeraden door de medewerkers van Blendle en kun je je eigen favorieten inzien via de app. Een hele verandering dus met de Blendle Trending-app. Gebruikers van Android-toestellen konden in maart al gebruik maken van de nieuwe app van de journalistieke start-up.

  • Blendle
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.