Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Chromecast-ondersteuning naar Android-app van Facebook’

Geschreven door
Geplaatst op16 mei 2016, 9:50 CategorieAndroid

Mogelijk brengt Facebook binnenkort een update uit voor de Android-app van het netwerk, die ondersteuning voor de Google Chromecast toevoegt. Daarmee zou het mogelijk moeten worden video’s te bekijken van het netwerk, op je grote televisie.

Gerucht: Android-app Facebook krijgt Chromecast-ondersteuning

Video is enorm belangrijk voor Facebook – wat je ook van de kwaliteit vindt. Het zorgt ervoor dat mensen terugkomen en langer op de site of binnen de apps actief zijn dan ooit tevoren, dus dat het bedrijf ervoor wil zorgen dat je blijft terugkomen, is geen gek idee. Mogelijk zet het sociale netwerk ook Chromecast-ondersteuning in om ervoor te zorgen dat je die video’s nog beter of met een groep kunt bekijken. De Chromecast-knop is namelijk opgedoken bij een handjevol gebruikers, die nu de video’s naar hun televisie kunnen versturen.

Wanneer die mensen nu op de knop drukken, dan gaat het tv-scherm op zwart en verschijnt er een Facebook-laadscherm in beeld. Daar blijft de app echter op steken, dus de functie werkt nog lang niet naar behoren. Maar het zou zomaar kunnen zijn dat Facebook momenteel de feature aan het uitproberen is. Momenteel is het al mogelijk om je Facebook-video’s te bekijken op je televisie via de normale website. De Chrome-browser kan namelijk html-video detecteren en die gemakkelijk versturen naar Android TV of een Google Chromecast.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.