Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Connect-tab van Apple Music verdwijnt in iOS 10’

Geschreven door
Geplaatst op9 mei 2016, 9:32 CategorieApplicaties

Als we de nieuwste geruchten omtrent Apple Music mogen geloven, dan zal Apple de Connect-tab gaan verwijderen binnen de app met de introductie van iOS 10. Sinds de lancering van de muziekstreamingdienst is er namelijk niet veel gedaan met het unieke onderdeel.

Verdwijnt de Connect-tab binnen Apple Music met iOS 10?

Er gaan een hoop dingen veranderen aan Apple Music. Maar nu blijkt ook dat Apple voornemens is de Connect-tab te verwijderen wanneer het bedrijf uit Cupertino iOS 10 gaat lanceren. Deze feature maakt dan ruimte voor de ‘Voor Jou-sectie’, als geruchtenmakers. Toen Apple de muziekstreamingdienst introduceerde, presenteerde het bedrijf Connect als een unieke manier om in contact te komen met je favoriete artiesten, die via het platform exclusieve dingen, zoals foto’s, video’s of ideeën, kon delen met hun grootste fans.

Maar een jaar later blijkt dat het platform toch niet zo vruchtbaar is als gedacht, dus kan het zomaar zijn dat de Connect-tab verwijderd zal worden. De foto’s en video’s die gedeeld worden bleken niet bijzonder en juist behoorlijk standaard – maar dat materiaal vind je ook elders op internet. Dat heeft er misschien ook in geresulteerd dat mensen de feature niet meer gebruikten, waardoor de tab dus alleen maar onnodige ruimte in zou nemen. Of Apple ook dit plan heeft met de introductie van iOS 10, weten we wellicht tijdens WWDC zeker.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.