Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De beste nieuwe apps voor je tablet en smartphone #9

Geschreven door
Geplaatst op14 mei 2016, 8:00 CategorieAndroid

Met applicaties haal je natuurlijk pas het maximale uit je iPad, Windows of Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps en games voor jouw tablet of smartphone. Deze keer onder andere Cinekid AppLab.

The Rock Clock

Ben jij die ouderwetse wekker ook helemaal zat? Dan heeft Dwayne Johnson, ook wel bekend onder de naam The Rock, de oplossing voor jou. De acteur beseft als geen ander dat je discipline moet hebben om bepaalde doelen in het leven te bereiken. Hoog tijd dus voor een wekker die daar een handje bij kan helpen, The Rock Clock. Met de app ben je er zeker van dat je nooit meer te lang in bed blijft liggen. En denk nou niet dat je het met de snooze-knop wel oplost, want die is niet aanwezig in de app.

The Rock Clock is nu gratis te downloaden vanuit de App Store en Play Store.

  • The Rock Clock

Cinekid AppLab

Cinekid AppLAb is de ideale app voor ouders, leerkrachten en verzorgers om ervoor te zorgen dat kinderen tussen de 2 en 18 jaar wel de juiste applicaties gebruiken op de tablet of smartphone. Cinekid helpt je met het zoeken van de juiste apps die kwalitatief goed en veilig zijn. Het aanbod wordt maandelijks aangepast.

CineKid AppLab

AppLab is nu gratis te downloaden vanuit de App Store en Play Store.

  • Cinekid AppLab

Tappic

Mocht je regelmatig gebruik maken van apps als WhatsApp dan komt het ongetwijfeld weleens voor dat je een link toegestuurd krijgt van een vriend waarin slechts een foto te zien is. Voordat die foto is geladen, wordt echter wel eerst je browser opgestart. Tappic heeft daar een ideale oplossing voor. Als je de app geïnstalleerd hebt staan en je klikt vervolgens op een link met foto, krijg je de foto gewoon te zien in je chatgesprek.

Tappic

Tappic is nu gratis te downloaden vanuit de Play Store.

  • Tappic

Quik

Wil je graag coole video’s kunnen maken met je smartphone of tablet, dan is Quik de ideale applicatie. Met de app kun je gemakkelijk leuke video’s maken. Je kunt er zelfs voor kiezen om de beelden synchroon te laten lopen met de muziek. Ook kun je verschillende stijlen, filters en teksten toevoegen. Video’s kunnen opgeslagen worden in 720p of 1080p en makkelijk gedeeld worden via social media.

Quik is nu gratis te downloaden vanuit de App Store en Play Store.

  • Quik
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.