Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De drie beste nieuwe games voor op je tablet #17

Geschreven door
Geplaatst op1 mei 2016, 8:00 CategorieAndroid

Elke week bekijken we de drie beste nieuwe games die je op je Android-tablet en iPad kunt spelen. Deze week onder meer de game Exploding Kittens.

Exploding Kittens (1,99 euro / 2,12 euro)

Exploding Kittens is een multiplayer game voor twee tot vijf personen, bedoeld voor de mensen die van katten, explosies, laserstralen en soms ook geiten houden. Deze versie van het kaartspel bevat kaarten en regels die niet in het fysieke exemplaar verkrijgbaar zijn, dus ook kenners van de game kunnen nogmaals meegenieten. In het spel heb je het doel om de kat in de stapel kaarten niet te laten ontploffen. Trek je zo’n explosiekaart wel zonder daarvoor een oplossing te hebben, dan lig je uit het spel. Exploding Kittens bevat in-app-aankopen.

  • Exploding Kittens

Toby: The Secret Mine (4,99 euro)

Op het eerste gezicht lijkt Toby: The Secret Mine geen origineel spel. Met een gekleurde achtergrond, een zwarte voorgrond en een hoofdpersonage dat een te groot hoofd heeft, doet het ons denken aan de game Limbo – maar Toby: The Secret Mine weet te overtuigen met zijn eigen gameplay. De platforming-actie is solide en de puzzels zijn voortreffelijk. De game is goedkoper in vergelijking met de Steam-versie en bevat geen in-app-aankopen of advertenties, waardoor je dus lekker, op je gemak, de wereld in deze game kunt gaan ontdekken.

toby-the-secret-mine

  • Toby: The Secret Mine

Pang Adventures (3,99 euro)

Vroeger kon je in de arcadehallen Buster Bros. spelen. Dit is een oude arcadegame van speluitgever Capcom, bekend van Street Fighter en Resident Evil. In het oosten kennen ze het spel als Pang, maar de taak is hetzelfde: je schiet de objecten en vijanden die op het scherm verschijnen helemaal kapot voor de hoogst mogelijke score – zie het als een soort combinatie van Breakout en Duck Hunt, maar dan zonder de lightgun. Mocht je een fan zijn van de games van weleer, dan ben je helemaal in je nopjes met de game Pang Adventures.

pang-adventures

  • Pang Adventures

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets. Check ook vooral ons game-archief, voor nog veel meer gametips.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.