Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De drie beste nieuwe games voor op je tablet #18

Geschreven door
Geplaatst op8 mei 2016, 8:00 CategorieAndroid

Elke week bekijken we de drie beste nieuwe games die je op je Android-tablet en iPad kunt spelen. Deze week onder meer de game Loud on Planet X.

Star Knight (0,93 euro / 0,99 euro)

Star Knight mengt de principes van een ouderwetse platformer met real-time rpg (role playing game) combat, alhoewel dat vechten in een 2D-omgeving gebeurt. Dit spel wordt gezien als één van de moeilijkste games van dit moment (de Dark Souls 3 voor mobiele apparaten?), met een presentatie die simpel doch effectief is. Naast een normale modus met uitdagingen en puzzels, bestaat er ook een competitieve, eindeloze modus. Let echter wel op, want het spel bevat enkele in-app-aankopen, die niet boven een tientje uitkomen.

  • Star Knight

Loud on Planet X (4,59 euro / 3,99 euro)

In het spel Loud on Planet X reis je af naar de planeet X, in je zoektocht naar het antwoord op de vraag: Where’s the kaboom? There was supposed to be an earth-shattering kaboom! In deze drukke game dien je buitenaardse wezens op de ritme van de muziek te verslaan, door op ze te tappen wanneer ze op het scherm verschijnen. Zie het als een tower defense game (een spel waarin je een stuk grond moet verdedigen, met een beetje meer soul. De game kost je eenmalig ongeveer vier euro, maar bevat daarna geen verdere in-app-aankopen.

  • Loud on Planet X

Fold+ (2,41 euro / 1,99 euro)

In de game Fold krijg je de opdracht om een ronde af te sluiten met slechts één gekleurde blok van elke kleur. De mechanics van dit spel lijken heel simpel (met opvouwen en uitvouwen), maar de latere levels laten je breinen kraken. Dit is een vervolg op een populaire game die al eerder verschenen is. Fold+ borduurt verder op de basis die de eerste Fold heeft gelegd en presenteert de speler eigenlijk allemaal maar meer van hetgeen al aanwezig was. En dat moet voor fans van deze games toch behoorlijk fijn zijn. Er zijn geen in-app-aankopen.

fold+

  • Fold+

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets. Check ook vooral ons game-archief, voor nog veel meer gametips.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.