Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De drie beste nieuwe games voor op je tablet #19

Geschreven door
Geplaatst op15 mei 2016, 8:00 CategorieAndroid

Elke week bekijken we de drie beste nieuwe games die je op je Android-tablet en iPad kunt spelen. Deze week onder meer de game Gangfort.

Gangfort (1,99 euro)

Op het eerste gezicht lijkt Gangfort op één van de meest populaire pc games van dit moment: Team Fortress 2. Hoewel we hier niet met een officiële 2D-variant te maken hebben, is het maar wat duidelijk waar de makers hun inspiratie vandaan hebben gehaald. Gangfort is een platformer en shooter in één, die zich afspeelt in een online wereld met versimpelde personages. Het zijn wel klassen waar je als shooterliefhebber bekend mee zou moeten zijn. Helaas is er geen gamepad-ondersteuning en zijn er nog niet heel veel spelers online te vinden.

  • Gangfort

Pathfinder Adventures (gratis)

Het Pathfinder-universum is één van de meest populaire tabletop rpg-series ter wereld. Zo populair, dat de game nu ook in verschillende vormen digitaal speelbaar is en één van die vormen is deze card based game. Pathfinder Adventures is trouw aan het rijke bronmateriaal en is ondertussen nog steeds toegankelijk voor de gamers die nog niet bekend zijn met deze franchise. Let wel op: dit spel werkt alleen op tablets en niet op smartphones en biedt in-app-aankopen aan. Je kunt (tegen een hoge prijs) verschillende kaartpakketten kopen.

  • Pathfinder Adventures

Aliens vs. Pinball (gratis)

Zen Studios is terug met een nieuwe flipperkast in het thema van de Aliens-franchise. Deze game biedt drie flipperkasten aan: eentje die is gebaseerd op de tweede film en met name het gevecht met de koningin, eentje die is gebaseerd op één van de meest succesvolle Aliens-game, Alien: Isolation, en eentje die heeft afgekeken bij Aliens vs. Predator. De app mag dan wel gratis te downloaden zijn, je moet er wel rekening mee houden dat de tafels per stuk geld kosten. Mocht je alle tafels in één keer kopen, dan zullen ook alle advertenties verdwijnen.

  • Aliens vs. Pinball

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets. Check ook vooral ons game-archief, voor nog veel meer gametips.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.