Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De drie beste nieuwe games voor op je tablet #20

Geschreven door
Geplaatst op22 mei 2016, 8:00 CategorieAndroid

Elke week bekijken we de drie beste nieuwe games die je op je Android-tablet en iPad kunt spelen. Deze week onder meer het spel Super Slam Dunk Touchdown, die je exclusief kunt spelen op de Nvidia Shield Tablet.

Super Slam Dunk Touchdown (11 euro)

Wat krijg je wanneer je niet-echt-gerelateerde-sporten met elkaar mengt, daar bovenop een retro uiterlijk gooit en een 3-vs-3 multiplayer mode aan toevoegt? Dan krijg je het spel Super Slam Dunk Touchdown, een sportgame die je alleen op je Nvidia Shield of Nvidia Shield Tablet kunt spelen. Het spel is heerlijk chaotisch en biedt uren plezier met een mengelmoes van American football, voetbal, basketbal en hockey. De onderstaande trailer geeft heel goed weer wat je van Super Slam Dunk Touchdown mag verwachten. Pure chaos, in de palm van je hand.

  • Super Slam Dunk Touchdown

Super Phantom Cat (gratis)

Super Phantom Cat is één van die games die teruggaat naar de basis en spelers een ouderwetse platformer voorschotelt. Je hebt zelf de controle over de Super Phantom Cat in beeld en kan dus zelf weten welke kant je oploopt of springt. Hier zijn géén automatische elementen aanwezig en in een wereld van endless runners op mobiele apparaten, is dat een verademing. Je kunt het spel volledig gratis downloaden en spelen. Er zijn wel een aantal optionele in-app-aankopen aanwezig, die eenzelfde structuur hanteren als de aankopen in Crossy Road.

  • Super Phantom Cat

Rush Fight (gratis)

Rush Fight is een minimalistische vechtgame dat geheel draait om de perfecte timing. Het is geen 3D-game en kunt dus alleen naar links of naar rechts aanvallen (dat was dertig jaar geleden gewoon de standaard, hoor). Het mooie aan dit spel is dat vijanden van jouw fouten profiteren door een aantal rake klappen uit te delen, dus je zult altijd op je hoede moeten zijn. Laat je niet afleiden door de vormgeving van de game, die in eerste instantie niet uitnodigend lijkt – de gameplay is ontzettend innemend. Je zult hier nog een flinke kluif aan hebben.

  • Rush Fight

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets. Check ook vooral ons game-archief, voor nog veel meer gametips.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.