Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De drie beste nieuwe games voor op je tablet #21

Geschreven door
Geplaatst op29 mei 2016, 8:00 CategorieAndroid

Elke week bekijken we de drie beste nieuwe games die je op je Android-tablet en iPad kunt spelen. Deze week onder meer het spel Assassin’s Creed Identity.

Assassin’s Creed Identity (4,99 euro)

In Assassin’s Creed Identity krijg je de taak jezelf op te werken naar een Master Assassin. Dat doel bereik je door enkele contractuele missies uit te voeren, terwijl je ondertussen het mysterie achter de Mystery of the Crows probeert de ontrafelen. Mocht je al bekend zijn met de franchise, dan weet je wat je van dit spel mag verwachten: een hoop actie, wat gevechten en natuurlijk de bekende parkour-gameplay. De missie worden willekeurig aangemaakt en spelers beschikken over de mogelijkheid hun assassin naar eigen inzicht vorm te geven.

  • Assassin's Creed Identity

Bushido Bear (gratis)

Wat is erger: een boze beer of een ninja met een zwaard achter je aan? Wat nu als je beide opties combineert? Dan krijg je te maken met Bushido Bear, een gratis game die je nu kunt downloaden voor Android en iOS. Je krijgt de taak om het bos te verdedigen tegen en oneindig aantal vijanden, door ze in de pan te hakken. Je krijgt daarvoor twee zwaarden tot je beschikken en mag doorgaan zolang je het volhoudt. De game is volledig gratis te spelen en bevat slechts één in-app-aankoop: daarmee kun je de advertenties verwijderen uit de app.

  • Bushido Bear

Cthulhu Realms (gratis)

Games met digitale kaarten zijn momenteel ontzettend populaire, naar welk gameplatform je ook kijkt. Cthulhu Realms is een game die elementen van steampunk combineert met Lovecraft en presenteert een grappig bedoelde en ontzettend snel te spelen cardgame zoals je hem nog niet eerder hebt gezien (of toch wel). Desondanks staat de gameplay als een huis en krijg je toch echt met een andere ervaring te maken, die Pokémon en Hearthstone je wellicht niet kunnen bieden. De game is nu uit voor Android, maar komt later ook naar iOS.

  • Cthulhu Realms

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets. Check ook vooral ons game-archief, voor nog veel meer gametips.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.