Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De FCC heeft twee phablets van Motorola gekeurd

Geschreven door
Geplaatst op16 mei 2016, 10:33 CategorieAndroid

Er zijn twee onaangekondigde phablets van Motorola verschenen bij de FCC, de Amerikaanse communicatiewaakhond, die zijn goedgekeurd voor de Amerikaanse markt. Mogelijk gaat het hier om de Moto G4 en de Moto G4 Plus, die later deze maand zouden worden aangekondigd.

Motorola G4 en G4 Plus gespot bij de FCC?

Er zijn twee phablets van Motorola opgedoken bij de FCC, de Amerikaanse communicatiewaakhond. Deze onaangekondigde smartphones zijn in elk geval goedgekeurd voor de Amerikaanse markt. Om welke toestellen het gaat, is momenteel niet bekend. Mogelijk gaat het om de Moto G4 en zijn premium broer Moto G4 Plus. De verwachting is dat de fabrikant deze toestellen op 17 mei gaat aankondigen tijdens een evenement, dus daar hoeven we niet lang meer op te wachten. De modelnummers van de phablets zijn XT1622 en XT1642.

De Motorola Moto G4 zou een 5,5″-scherm met een resolutie van 1920 bij 1080 pixels moeten gaan krijgen. De phablet is ook al opgedoken bij Geekbench, waar te zien is dat er onder de motorkap een Qualcomm Snapdragon 617 zal zitten, samen met 3GB aan werkgeheugen. Aan de achterkant zou een camera van dertien megapixels moeten zitten, terwijl de G4 Plus een zestien megapixel-variant kan krijgen. Aan de voorkant zit op beide apparaten in elk geval een camera van vijf megapixel. Het wachten is nu op de officiële aankondiging.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.