Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Deze tablet van Oppo kun je dubbelvouwen

Geschreven door
Geplaatst op25 mei 2016, 17:31 CategorieAndroid

Chinese fabrikant Oppo heeft een concepttablet laten zien die dubbel te vouwen is. De tablet, die al behoorlijk klein is met zijn 7″-scherm, wordt daardoor handzamer. Het product is echter nog niet klaar voor een lancering.

Deze tablet van Oppo kun je dubbelvouwen

Dat grote tablets momenteel populaire zijn, is geen geheim – het biedt immers veel voordelen. Je kunt je films beter bekijken, foto’s beter laten zien en je bestanden beter bewerken Maar de grootte van zo’n tablet kan ook nadelig werken, aangezien het apparaat log wordt en veel ruimte inneemt. Verhalen over tablets die op te vouwen zijn horen we al maanden (zo niet jaren) en Oppo is nu één van de eerste fabrikanten die daadwerkelijk een prototype laat zien. Echter, deze concepttablet is nog lang niet klaar voor de consumentenmarkt.

Het scherm op de bovenstaande Oppo-tablet meet 7-inch. Gebruikers zijn in staat het apparaat op te vouwen, waardoor die nog maar de helft aan ruimte inneemt (maar dan wel iets dikker wordt). De scharnier in het midden telt ook mee als scherm, waardoor je geen nare rand te zien krijgt op het scherm, waar niets op weergeven kan worden. Helaas is er verder niets over het apparaat van Oppo bekend. Wel weten we dat zowel Samsung als LG werken aan tablets en smartphones die we kunnen opvouwen – maar ook daar is weinig over bekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.