Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Dit is mogelijk een officiële render van de OnePlus 3

Geschreven door
Geplaatst op17 mei 2016, 13:16 CategorieAndroid

Mogelijk hebben we hier te maken met een eerste, officiële render van de OnePlus 3. Dit is overigens niet de eerste keer dat het toestel lekt voor het aangekondigd kan worden. Mocht deze afbeelding kloppen, dan lijkt de nieuwe OnePlus op de HTC 10.

Is dit de OnePlus 3?

Vorige week doken er al foto’s op van de OnePlus, op de Chinese variant van Twitter: Weibo. Op de foto’s was te zien dat de OnePlus 3 mogelijk wordt voorzien van een metalen achterkant. Aan de voorkant zou mogelijk een vingerafdruk zitten, terwijl er op de achterkant een led-flitser zou zijn. Vandaag is er een nieuwe afbeelding opgedoken van de onaangekondigde phablet, waarop we wederom te zien krijgen dat de achterkant mogelijk van metaal gemaakt wordt. Qua design moet het toestel blijkbaar gaan lijken op de nieuwste van HTC, de HTC 10.

oneplus-3-lek

Op de afbeelding is een aantal dingen te zien. Zo zien we inderdaad dat er een knopje onder het scherm zit. Onder dat knopje zit een speaker, een koptelefoonaansluiting en een usb-type-c-aansluiting, waar je het toestel snel mee kunt opladen. Ook is de camera zichtbaar, die niet echt uitsteekt, en zien we een design dat ons inderdaad doet denken aan de HTC 10. Qua specs is nu naar buiten gebracht dat de batterij 3000mAh heeft en het een amoled-scherm is. Eerder kwamen er al een hoop andere specificaties over de OnePlus 3 naar buiten.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.