Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Dit zijn de winnaars van de Google Play Awards

Geschreven door
Geplaatst op20 mei 2016, 10:35 CategorieAndroid

Google heeft bekendgemaakt welke apps en games de winnaars zijn geworden van de Google Play Awards. Sommige winnaars zullen je wellicht niet verrassen… Supercells Clash Royale wordt bestempeld als de beste Android-game van het afgelopen jaar.

Dit zijn de winnaars van de Google Play Awards

Tijdens Google I/O heeft het team verantwoordelijk voor de Google Play-winkel naar buiten gebracht welke apps en games er dit jaar vandoor gaan met de Google Play Awards. De resultaten zijn in sommige gevallen niet heel verrassend. Neem bijvoorbeeld Clash Royale van ontwikkelaar Supercell: deze game is bestempeld als de beste Android-game van het afgelopen jaar. Het meest belangrijke is dat er een groot aantal verschillende apps en games worden behandeld – dat laat zien dat de digitale winkel een plek is voor iedereen.

Best App: Houzz

Best Early Adopter: World Around Me

Best Families App: Thinkrolls 2

Best Go Global: Pokemon Shuffle Mobile

Best Game: Clash Royale

Most Innovative: NYT VR

Best Use of Material Design: Robinhood

Best Standout Indie: Alphabear

Best Use of Google Play Game Services: Table Tennis Touch

Best Standout Startup: Hopper

Ben je benieuwd naar de winnaars? Dan kun je op de naam van de app of game in kwestie klikken. Je wordt dan doorverwezen naar Google Play, waar je de software kunt downloaden naar je Android-smartphone of -tablet.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.