Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Double tap to wake’ is onderweg naar Windows 10 Mobile

Geschreven door
Geplaatst op23 mei 2016, 10:02 CategorieWindows

Een medewerker van Microsoft heeft laten weten dat de feature ‘double tap to wake’ onderweg is naar Windows 10 Mobile. Wanneer is nog onduidelijk. Eerder was deze functie al wel beschikbaar in Windows Phone 8.1, maar maakte de overstap niet naar het nieuwe Windows.

Double tap to wake voor Windows 10 Mobile

Met double tap to wake was het mogelijk je Windows Phone 8.1-apparaat uit de slaapstand te halen door twee keer op het scherm te tikken. Deze feature is niet overgebracht naar Windows 10 Mobile voor nieuwe apparaten. Wel is het zo dat wanneer je de overstap met je huidige toestel gemaakt hebt van Phone 8.1 naar 10 Mobile, dat de feature niet verdwenen is. Nieuwe apparaten moeten het echter zonder de functie doen. Maar nu heeft een medewerker van Microsoft laten weten dat de functie opnieuw geïntroduceerd zal worden voor Mobile.

En dat is goed nieuws voor Windows-eigenaars, die luidkeels hebben aangegeven deze functie te missen in hun software. Eerder liet een andere Microsoft-medewerker al weten dat wanneer gebruikers de feature terug wilden zien, zij die feature moeten upvoten in de Feedback Hub van het bedrijf. Dat was in april. Tot dit weekend was het nog niet bekend of Microsoft daadwerkelijk de functie zou terugbrengen, maar dat lijkt er nu dus wel op. Een officiële aankondiging is het nog niet, dus weten we ook nog niet wanneer we die feature kunnen verwachten.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.