Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Galaxy Tab 4 Advanced volgende 10.1-inch tablet van Samsung’

Geschreven door
Geplaatst op3 mei 2016, 15:07 CategorieAndroid

De volgende 10.1-inch van Samsung zou zomaar de Galaxy Tab 4 Advanced kunnen zijn. Het apparaat is namelijk gespot in een benchmark op internet. Naast deze 10.1-inch tablet heeft Samsung nog een andere 10.1-inch tablet in de maak: de Galaxy Tab A.

Gerucht: Galaxy Tab 4 Advanced volgende 10.1-inch tablet van Samsung

Het lijkt erop dat Samsung aan nog een Android-tablet werkt. Ook dit apparaat zou een scherm van 10.1-inch gaan krijgen. De naam die momenteel circuleert is de Galaxy Tab 4 Advanced. De tablet is gespot in de GFXBench, waar die te vinden is onder het modelnummer SM-T536. In die benchmark staat ook beschreven wat voor specificaties we mogen verwachten. Uiteraard nemen we deze informatie met een korrel zout, omdat Samsung zelf nog niets over het apparaat naar buiten heeft gebracht. Er is dus nog niets bevestigd.

De Galaxy Tab 4 Advanced zou dus een scherm van 10.1-inch moeten gaan krijgen, met een schermresolutie van 1280 bij 800 pixels. Onder de motorkap zou een octacore-processor met 2GB aan werkgeheugen aanwezig zijn. Daarnaast zou de tablet beschikken over 32GB aan (uitbreidbaar) geheugen, evenals een vijf megapixel-camera aan de achterkant en een twee megapixel-camera aan de voorkant. Ook zou Android 6.0 Marshmallow direct worden meegeleverd. Het is nu wachten totdat Samsung officieel de tablet uit de doeken doet.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.