Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Gegevensblad Samsung Galaxy Tab 4 Advanced uitgelekt

Geschreven door
Geplaatst op8 mei 2016, 13:25 CategorieAndroid

Eerder liet de nog onaangekondigde Samsung Galaxy Tab 4 Advanced zich al zien in een benchmark, nu is een gegevensblad over de nieuwe tablet online gezet. Veel gegevens uit de benchmark worden bevestigd.

Galaxy Tab 4 Advanced

De Galaxy Tab 4 Advanced, zoals het apparaat voluit moet gaan heten, heeft volgens een uitgelekte pdf op een Koreaanse website het typenummer SM-T536. De tablet laat zien dat het draait om een tablet met een 10.1-inch scherm met een bescheiden resolutie van 1280×800 pixels. Een achtkernige 1.6Ghz-processor drijft hem aan, vergezeld door 2GB ram, 32GB opslaggeheugen dat uitbreidbaar is via een sd-kaart, en een 5-megapixelcamera aan de achterkant. Aan de voorzijde vinden we een camera met een resolutie van 1,3 megapixel.

Android Marshmallow

De Samsung Galaxy Tab 4 Advanced zou voorts een 6800 mAh batterij hebben, en op Android 6.0 Marshmallow draaien. Waar de term Advanced voor staat is duister. Advanced is een term die wordt gebruikt om een snelle vorm van lte aan te geven, lte advanced. Maar de gelekte gegevens laten slechts een wifi-verbinding zien in deze tablet. Wellicht komt er nog een versie uit waar wel een simkaart in kan, en die dan verbinding maakt via lte-advanced. Of misschien zijn de gelekte gegevens incompleet.

Gezien het voortdurende lekken van gegevens over de Galaxy Tab 4 Advanced, lijkt het erop dat hij wel binnenkort zal worden gepresenteerd. Samsung heeft echter nog niets losgelaten over de release en de prijs van deze nieuwe Androidtablet.

  • Delen:
Samsung Galaxy TabPRO S
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.