Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Gigantische tablet van Lenovo opgedoken in GFXBench

Geschreven door
Geplaatst op13 mei 2016, 9:27 CategorieAndroid

Lenovo wil mogelijk een tablet lanceren met een scherm van 18,4-inch en Android 6.0.1, blijkt uit gegevens die zijn opgedoken in de GFXBench. De schermgrootte is gelijk aan die van de Samsung Galaxy View, dus misschien mogen we een soortgelijk product verwachten.

Werkt Lenovo aan een gigantische tablet?

Lenovo heeft al een gigantisch grote tablet op de markt uitgebracht in het verleden: de Yoga Home 900, met Windows 10. Deze tablet heeft een scherm van maar liefst 27-inch. Nu wil het bedrijf mogelijk wederom een gigantische tablet gaan uitbrengen, maar dan met Android 6.0.1 en een schermgrootte van 18,4-inch. Dat is even groot als de Samsung Galaxy View die Samsung heeft uitgebracht, dus wellicht wordt het een soortgelijk product. De fabrikant van populaire 2-in-1-tablets heeft in elk geval nog niets bekendgemaakt.

grote-lenovo-tablet

Maar de bovenstaande gegevens liegen er niet om. De nieuwe Lenovo-tablet zou betere specs moeten krijgen dan de Galaxy View. De tablet, met de projectnaam PB2-690N, krijgt mogelijk een schermresolutie van 2560 bij 1440 pixels (qhd) en dat betekent een (iets beter dan) gemiddelde pixeldichtheid van 160 pinch per inch. Onder de motorkap zit een octacore 1,8GHz Qualcomm-soc, met een Adreno 510-gpu, 4GB aan werkgeheugen en 64GB aan interne opslagruimte. Het is nog niet bekend wat Lenovo van plan is met de tablet.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.