Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Giphy lanceert een toetsenbord voor iOS: Giphy Keys

Geschreven door
Geplaatst op3 mei 2016, 17:16 CategorieApplicaties

Giphy heeft een officieel toetsenbord uitgebracht voor iOS, waarmee gebruikers gemakkelijker gifjes naar elkaar kunnen sturen, zonder steeds te hoeven wisselen van applicatie. Het toetsenbord is gratis te downloaden voor iedereen met iOS 8 of hoger.

Download nu Giphy Keys voor iOS

Giphy heeft vandaag een toetsenbord uitgebracht voor iOS, genaamd Giphy Keys, waarmee gebruikers snel gifjes (bewegende plaatjes) kunnen zoeken en versturen, zonder daarvoor van applicatie te hoeven wisselen. Wanneer gebruikers het toetsenbord hebben gedownload – en dat volledig toegang hebben gegeven – kan het bord geselecteerd worden door op het icoontje met het wereldbolletje te tappen. Dit keyboard biedt de voordelen van een normaal toetsenbord met het kunnen versturen van vaak grappige, maar bovenal bewegende plaatjes.

Aan de bovenkant van het toetsenbord zie je een aantal categorieën staan waar je uit kunt kiezen. Ook is er een zoekbalk aanwezig, zodat je direct kunt beginnen met zoeken, mochten de categorieën niet voldoen. Wanneer het gifje gevonden is, dan kun je hem kopiëren en daarna plakken in het venster van het bericht, zodat je hem daarna meteen kunt versturen. Ook is er een soort ‘magic 8ball’ aanwezig: gebruikers kunnen de app een vraag stellen die beantwoord wordt met een gif-plaatje. Giphy Keys is nu gratis te downloaden en beschikbaar vanaf iOS 8.

  • Giphy Keys
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.