Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google Photos heeft meer dan 200 miljoen maandelijkse gebruikers

Geschreven door
Geplaatst op18 mei 2016, 20:03 CategorieAndroid

Google heeft het aantal gebruikers van Google Photos in de afgelopen tijd fors zien groeien. Sundar Pichai, de CEO van Google, liet tijdens Google I/O weten dat de foto- en video-service tegenwoordig 200 miljoen actieve gebruikers per maand heeft. De nieuwe cijfers hebben bewezen dat Google Photos in korte tijd enorm is gegroeid, want zolang bestaat de fotodienst van de zoekgigant nog niet.

Google Photos groeit heel snel

Google Photos werd tijdens het vorige Google I/O evenement aangekondigd. Het doel van de nieuwe service was dat gebruikers geholpen moesten worden met het vinden, organiseren, bewaren en delen van hun eigen foto’s. Het feit dat Google Photos inmiddels over ruim 200 miljoen actieve gebruikers per maand beschikt, is een verrassinkje te noemen. Pas in oktober werden namelijk de honderd miljoen actieve gebruikers per maand gepasseerd.

Afgelopen week brachten we nog naar buiten dat Google Photos met een nieuw reactie-systeem was gekomen, waarmee het mogelijk werd om te reageren op gedeelde albums. Afwachten of de nieuwe apps die Google dit jaar tijdens hetzelfde evenement aankondigde net zo’n vlucht zullen nemen. Het gaat dan om Allo, een nieuwe, innovatieve berichtenapp, en Duo, een nieuwe app voor videogesprekken. Beide apps komen beschikbaar voor zowel iOS als Android.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.