Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Grootste ‘tablet’ ooit: de Samsung Galaxy Surfboard

Geschreven door
Geplaatst op28 mei 2016, 11:44 CategorieAndroid

Speciaal voor surfers heeft Samsung de Galaxy Surfboard geïntroduceerd. Dit is noch een smartphone noch een tablet, maar een bijzondere surfplank, waar een Samsung-smartphone in geschoven kan worden.

Smartphone in surfboard

Dat doet een beetje denken aan de opzet van een Asus Padfone Infinity, een tablet waar je een smartphone in schuift die vervolgens het elektronische hart van de tablet vormt. Zo ongeveer moet je de Galaxy Surfboard ook zien. Een led-display op de voorplecht van de surfplank brengt berichten van de smartphone in het board over naar de surfer. Ook gegevens over windsnelheid, golfhoogte en weersomstandigheden worden via handige led-iconen weergegeven.

Van websurfen naar golfsurfen

In een filmpje laat surfkampioen Gabriel Medina zien hoe dat werkt. Gezeten op de surfplank midden in de zee, is het voor een surfer altijd gissen wanneer er een golf komt die de moeite waard is. Maar vanaf het strand kan een coach een bericht naar de Galaxy Surfboard sturen. Dat zie je in het filmpje ook gebeuren; ‘Gabriel, nu!’ sms’t zijn coach direct naar de surfplank. Waarna Medina zijn plank bestijgt en een schitterende actie laat zien.

Berichten van fans

Ook fans van de surfer kunnen tekstberichten naar zijn surfplank sturen. De waterdicht in de surfplank geschoven smartphone brengt alle berichten over naar de voorkant van de plank.

Galaxy Surfboard

De Galaxy Surfboard is niet in de handel verkrijgbaar. Vooralsnog is deze bijzondere surfplank exclusief voor Medina ontworpen. Hieronder het filmpje.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.