Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

HTC bevestigt gestopte productie van de Nexus 9

Geschreven door
Geplaatst op26 mei 2016, 9:39 CategorieAndroid

HTC heeft inmiddels bevestigd dat de productie van de HTC 9 volledig is stilgelegd. De tablet was al een maand niet meer te koop in de Google Store. Wel is de tablet nog verkrijgbaar bij HTC, maar dat is voor zolang de voorraad strekt, en zonder kortingen of acties.

Productie Nexus 9 volledig stilgelegd

Het zat er natuurlijk aan te komen, maar een bevestiging is altijd welkom. HTC heeft namelijk officieel laten weten dat de productie van de Nexus 9, de geplaagde Nexus-tablet die in 2014 werd uitgebracht, is stilgelegd. Een maand geleden kwam in het nieuws dat de Nexus al niet meer verkrijgbaar was in de online Google Store, wat natuurlijk een eerste teken was. Mocht je nog interesse hebben in de tablet, dan kun je die nog kopen zolang de voorraad strekt. Maar er zijn geen aanbiedingen, kortingsacties of andere kortingen beschikbaar.

De Google Nexus 9 sloeg nooit aan bij het grote publiek. De tablet wist mensen niet te overtuigen als tablets, Nexus-apparaat en al helemaal niet als de premium tablet die HTC dacht gebouwd te hebben. De Nexus-tablet had vanaf het begin af aan al last van bugs en hardwareproblemen, waardoor de consument minder snel geneigd was er eentje aan te schaffen. Deze tablet had simpelweg niet de kwaliteiten in huis die de Nexus 7 (en zelfs de 10) wel in huis hadden. En toen de Google Pixel C werd aangekondigd, was het helemaal einde oefening.

  • Delen:
Google Nexus 9
Android Lollipop (5.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.