Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘iPhone 7 komt met minimaal 32GB opslagruimte’

Geschreven door
Geplaatst op31 mei 2016, 15:13 CategorieiPhone

Apple koos er voor zijn iPhone’s jarenlang voor om ook 16GB-varianten uit te brengen, maar het ziet er niet naar uit dat er ook een iPhone 7 komt met 16GB opslagruimte. Kevin Wang, een belangrijke man bij het marktonderzoeksbureau IHS Technology, liet volgens 9to5Mac via Chinese social media weten dat het basismodel een model wordt met een opslagruimte van 32GB.

Gezien het feit dat Apple met zijn besturingssysteem al gauw een flink gedeelte van de 16GB opslagruimte in beslag nam, is het niet vreemd als het bedrijf er daadwerkelijk voor kiest om het instapmodel te voorzien van 32GB opslagruimte. Toch heeft Apple zelf nog geen uitspraken gedaan over de opslagruimte. Welke varianten er dus daadwerkelijk op de markt komen met betrekking tot de opslagcapaciteit, is nog altijd afwachten.

Meer details over iPhone 7 bekend

Wang liet op de Chinese social media ook een ander detail los over de komende iPhones. De topman kon naar buiten brengen dat Apple heeft gekozen voor 2GB werkgeheugen. Daarmee beschikt de nieuwste iPhone dus over hetzelfde werkgeheugen als de iPhone 6s. Ming-Chi Kuo, een bekende analist, voorspelde recent nog dat de iPhone 7 Plus juist over 3GB RAM zou beschikken. Verwacht wordt dat Apple in de herfst van dit jaar zelf naar buiten komt met definitieve details over de iPhone 7 en de iPhone 7 Plus.

  • Delen:
Apple iPhone 6S Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.