Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘iPhone 7 krijgt vier speakers’

Geschreven door
Geplaatst op22 mei 2016, 22:22 CategorieiPhone

Een nieuw gerucht over de toekomstige iPhone 7: het toestel zou maar liefst vier speakers krijgen, zowel aan de onderkant van de behuizing (waar de huidige twee zitten) als aan de bovenkant.

Italiaanse hoesjesfabrikant

Het gerucht is de lucht in gekomen door een Italiaanse hoesjesfabrikant. Die heeft in een promotiefilmpje hoesjes voor de iPhone 7 laten zien met gaatjes, zoals voor een speaker, aan zowel de boven- als de onderkant. Dat is de Franse geruchtensite nowhereelse.fr opgevallen, en de foto’s van het bewuste hoesje zijn daar gepubliceerd.

Vier speakers en twee achtercamera’s?

Mocht de iPhone 7 en zijn grotere broer iPhone 7 Plus straks vier speakers krijgen, dan wordt het wel druk in de behuizing aan de bovenkant. Daar moeten namelijk volgens een ander gerucht in de iPhone 7 Plus ook al twee achtercamera’s. Aangezien de geruchtenmachine tevens meldt dat de apparaten weer wat dunner worden, wordt het wel erg dringen in de behuizing van de nieuwe iPhone.

Geruchtenmachine wordt goed gevoed

Op geluidgebied was er al een ander gerucht over de nieuwe iPhones: ze zouden geen 3,5 mm oortelefoongaatje meer krijgen. In plaats daarvan worden de oortelefoons voortaan aangesloten via de lighting-adapter, of de gebruiker moet via bluetooth de ‘oortjes’  aansluiten.

Waterdicht

Hoe dat ook zij, andere geruchten over de nieuwe toestellen van Apple zijn wellicht wat geloofwaardiger. Zoals een specbump naar 3GB ram, een Apple A11-processor, waterdichtheid, en het verdwijnen van de antennestrepen op de achterkant. Verwacht wordt dat Apple de nieuwe iPhone 7, en zijn grotere phabletbroer iPhone 7 Plus, in het najaar zal laten zien.

  • Delen:
Apple iPhone 6S Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.