Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘iPhone 7 Plus behoudt de koptelefoonaansluiting’

Geschreven door
Geplaatst op3 mei 2016, 14:46 CategorieiPhone

De iPhone 7 Plus zou mogelijk toch zijn koptelefoonaansluiting behouden, als we het nieuwste gerucht vanuit China mogen geloven. Eerder kwam het gerucht in het nieuws dat Apple de populaire aansluiting zou inwisselen voor een andere.

Toch wel een koptelefoonaansluiting voor de iPhone 7 Plus?

Het geruchtencircuit is er nog niet over uit of de iPhone 7 Plus en de iPhone 7 worden voorzien van een koptelefoonaansluiting of niet. Eerst bleek van niet, toen weer van wel, toen weer van niet en nu – ja, mogelijk weer van wel. Dit gerucht is afkomstig uit China, waar een foto van het onderdeel van de koptelefoonaansluiting voor in de iPhone is opgedoken. Op de onderstaande foto zouden we het onderdeel rechts bovenin de hoek moeten zien zelfs. Zoals gewoonlijk heeft Apple niet op de geruchten gereageerd en moeten we het dus afwachten.

iphone-7-plus-koptelefoon

Over de iPhone 7 Plus wordt gezegd dat het een phablet wordt met een scherm van (tenminste) 5.5-inch. Er wordt verwacht dat het toestel geen grote vooruitgang is in vergelijking met de iPhone 6S Plus. De body zou één millimeter dunner zijn en de achterkant zou iets anders worden vormgegeven. Verder wordt er gemeld dat de grotere iPhone wordt voorzien van twee camera’s aan de achterkant (in tegenstelling tot het kleinere model) en dat beide modellen water- en stofdicht zijn. Ook zou iOS 10 meegeleverd worden als OS.

  • Delen:
Apple iPhone 6S Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.