Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘iPhone 7 Plus krijgt twee camera’s en 3GB aan RAM’

Geschreven door
Geplaatst op16 mei 2016, 9:40 CategorieiPhone

De nieuwe iPhone van Apple krijgt niet alleen twee camera’s aan boord, maar ook 3GB aan werkgeheugen als we de nieuwste geruchten mogen geloven. Dat voorspelt althans analist Ming-Chi Kuo, die denkt dat 3GB RAM nodig is voor het verwerken van de afbeeldingen.

Gerucht: nieuwe iPhone 7 Plus krijgt 3GB RAM

Het is al eens vaker geroepen: de nieuwe iPhone 7 Plus zou twee camera’s aan de achterkant gaan krijgen. Maar nu gaan de geruchten nog een stapje verder: Apple zou 3GB aan werkgeheugen willen toevoegen voor het verwerken van de gemaakte afbeeldingen. Dat betekent ook direct dat de rest van het toestel veel sneller moet gaan aanvoelen, helemaal wanneer iOS 10 daar op een slimme manier gebruik van kan maken. Dit gerucht is afkomstig van de bekende analist Ming-Chi Kuo, die al maanden bezig is met speculeren en gissen.

Momenteel weten we nog maar weinig over de nieuwe iPhone 7 Plus – maar het kan ook zomaar zijn dat de geruchten kloppen en dat weten we dus al een hoop. Niets staat echter momenteel vast: zo zou het toestel wel/geen koptelefoonaansluiting krijgen. Ook zou de phablet wel/geen Smart Connector aan boord hebben – het geruchtencircuit is daar nog niet over uit. Dat gerucht van de dubbele camera’s bestaat al sinds januari. Destijds was nog niet duidelijk dat je daar goede foto’s mee kunt maken, dus dit gerucht zou kunnen kloppen.

  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS
Apple iPhone 6S Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.