Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Lek Asus Transformer Book Flip TP201 toont kleine wijzigingen

Geschreven door
Geplaatst op3 mei 2016, 9:52 CategorieWindows

Ongeveer een jaar nadat Asus de eerste Asus Transformer Book Flip heeft uitgebracht, verschijnt er mogelijk een opvolger met minimale wijzigingen. Een klein aantal Europese webshops bieden dit product al aan. Mogelijk kondigt Asus de convertible in juni pas.

Asus Transformer Book Flip TP201 vroegtijdig gelekt?

Het lijkt erop dat Asus een opvolger wil gaan aanbieden van de Asus Transformer Book Flip TP200 die het bedrijf een jaar geleden heeft uitgebracht. Een aantal Europese webshops laten de convertible al in het assortiment zien. De verwachting is dat de fabrikant het apparaat in juni gaat aankondigen, tijdens de Computex-beurs. De webshoppagina’s geven de indruk dat Asus weinig gaat veranderen aan het nieuwe model. Zo is in elk geval het scherm even groot (11.6-inch) en is de schermresolutie (1366 bij 768 pixes) ook ongewijzigd gebleven.

Daarnaast is de Asus Transformer Book Flip TP201 voorzien van een 360-graden scharnier, waardoor je het scherm om z’n as kunt draaien en kunt neerzetten zoals op de bovenstaande foto. Het toetsenbord ligt dan met zijn knoppen naar beneden. Verder is aanwezig: 4GB werkgeheugen, een usb type-c-poort, usb 3.0-poort, usb 2.0-poort, een hdmi-poort, 802.11ac wifi en Bluetooth 4.0. De processor is wel ietwat beter (nu een Pentium N3710-processor) en de batterij lijkt van 38W naar 48W te zijn gegaan. Het wachten is op de aankondiging.

  • Delen:
Asus Transformer Book Flip TP200SA
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.