Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Lenovo maakt op 9 juni meer bekend over Project Tango

Geschreven door
Geplaatst op9 mei 2016, 19:53 CategorieNieuws

Voor liefhebbers van Lenovo lijkt 9 juni wel eens een zeer aangename dag te gaan worden. Op die datum zal Lenovo Tech World worden georganiseerd. Het evenement vindt plaats in San Francisco en het is de bedoeling dat Lenovo daar de nodige details prijsgeeft over zijn toekomstige producten, waaronder Project Tango.

Lenovo over Project Tango

Vorig jaar hield Lenovo ook een Tech World, maar veel reden om daar een plek voor vrij te houden in de agenda was er toentertijd niet. Dit jaar is daar verandering in gebracht, we kunnen namelijk minimaal één grote aankondiging verwachten. Het bedrijf heeft alvast naar buiten gebracht dat we informatie krijgen over Project Tango, een phablet die bedoeld is voor consumenten en gebruik maakt van de technieken van Google’s Project Tango. Tot op heden heeft Lenovo nog niet veel bekendgemaakt over de nieuwe smartphone.

Lenovo zal het evenement ook gebruiken om nieuwe producten van Motorola te presenteren. Waarschijnlijk gaat het om de nieuwe Moto X en de Moto G smartphones, waar we de afgelopen weken al veelvuldig over hebben geschreven. In onderstaande video maakt Lenovo alvast reclame voor Lenovo Tech World. Op 9 juni is het evenement live te volgen op het officiële YouTube-account van het bedrijf.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.