Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Lenovo TB3-850 gecertificeerd voor de Chinese markt door TEENA

Geschreven door
Geplaatst op23 mei 2016, 9:52 CategorieAndroid

De Chinese communicatiewaakhond, de TEENA, heeft een tablet van Lenovo gecertificeerd: de Lenovo TB3-850. Dit is de Lenovo Tab 3 8. Echter, de specs van deze tablet zijn net even anders dan de fabrikant eerder dit jaar heeft aangekondigd.

Lenovo TB3-850 met Android 6.0 Marshmallow

TEENA, de Chinese communicatiewaakhond, heeft een nieuwe Lenovo-tablet gecertificeerd. Het gaat hier om de Lenovo TB3-850: een tablet met een scherm van 8-inch, die beschikt over 3G/4G en is voorzien van Android 6.0 Marshmallow. Er wordt nu beweerd dat de TB3-850 dezelfde tablet is als de Lenovo Tab 3 8. Echter, de specs zijn enigszins afwijkend dan het model dat de fabrikant in januari heeft aangekondigd. De 8-inch Marshmallow-tablet beschikt over een 1GHz MediaTek-processor en 2GB aan werkgeheugen.

lenovo-tab-3-8-china-2

Het scherm heeft een resolutie van 1280 bij 800 pixels. Daarnaast is er 16GB aan interne opslagruimte aanwezig, evenals micro-sd-kaartondersteuning (tot 32GB). Ook beschikt het apparaat over een accu van 4200mAh, camera van twee megapixel en camera van vijf megapixel. De specs van de tablet uit januari bedragen als volgt: resolutie 1024 bij 600 pixels, keuze uit 1GB of 2GB RAM en een accu van 4290mAh. De rest komt nog wel overeen. Het is momenteel nog niet duidelijk waarom de specs van de tablets van elkaar afwijken.

  • Delen:
Lenovo Tab3 8
Android Marshmallow (6.0)

Reacties

  1. Willy
    11 augustus, 2016 om 14:52

    Heb er net een gekocht, direct van Lenovo, in Nederland ? Er is nergens een gebruiksaanwijzing te vinden.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.