Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘LG G Flex 3 wordt tijdens IFA 2016 onthuld’

Geschreven door
Geplaatst op25 mei 2016, 9:16 CategorieAndroid

Als we de geruchten mogen geloven dan wordt de LG G Flex 3, met een 5,5″-scherm en qhd-resolutie, tijdens de IFA in Berlijn aangekondigd. Eerder bestonden er geruchten over een aankondiging in maart, maar die maand is voorbijgegaan zonder presentatie.

Gerucht: LG G Flex 3 onderweg naar IFA 2016

Ongeveer een jaar geleden ontstonden de eerste geruchten al over de opvolger van de LG G Flex 2. Over de nieuwe phablet werd toen gezegd dat die mogelijk in maart 2016 zou worden aangekondigd, maar inmiddels is duidelijk dat dit niet gebeurd is. Nu is er mogelijk nieuwe informatie opgedoken over de LG G Flex 3. De grote smartphone zou namelijk tijdens IFA 2016 worden aangekondigd, dat tussen 2 en 7 september plaatsvindt. Het design van het apparaat is modulair, want dat is momenteel de grote trend in smartphoneland.

Over de specs is ook al het één en ander verschenen. De LG G Flex 3 krijgt een 5,5″-scherm, met een qhd-resolutie (1440 bij 2560 pixels). Onder de motorkap zit mogelijk een Qualcomm Snapdragon 820-processor, 4GB aan werkgeheugen en de keuze uit 32GB of 64GB aan interne opslagruimte (dat uitbreidbaar is met een micro-sd-kaart). Op de achterkant zou een camera van zestien megapixel zitten, terwijl er op de voorkant een camera van acht megapixel zou zitten. Mogelijk horen we dus meer over het apparaat tijdens IFA 2016.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.