Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

LG Stylus 2 met dab+-ontvanger komt naar Nederland

Geschreven door
Geplaatst op4 mei 2016, 15:22 CategorieAndroid

LG heeft bekendgemaakt dat de LG Stylus 2, met een dab+-ontvanger, vanaf aanstaande vrijdag in Nederland te koop is voor 299 euro. De Stylus 2 is een smartphone met een scherm van 5,7″, met onder de motorkap een Qualcomm Snapdragon 410.

LG Stylus 2 met dab+-ontvanger

Fabrikant LG heeft bekendgemaakt dat de LG Stylus 2, met een dab+-ontvanger, vanaf aanstaande vrijdag te koop is in Nederland. Het midrange-toestel moet 299 euro gaan kosten en beschikt over een 5,7″-scherm. Uniek aan dit toestel is de eerdergenoemde dab+-ontvanger. Dab+ wordt gezien als de opvolger van fm-radio, waardoor je dus via deze phablet naar de radio kunt luisteren, zonder dat dit ten koste gaan van je data. Het scherm van het toestel heeft een resolutie van 1280 bij 720 pixels. Bij de phablet wordt er een stylus geleverd.

Onder de motorkap van de LG Stylus 2 zit een Qualcomm Snapdragon 410-processor, een quadcore-processor geklokt op 1,2GHz. Er is 16GB aan opslagruimte aanwezig, evenals een 3000mAh-accu. Die accu is overigens verwisselbaar. Naast de camera aan de achterkant van dertien megapixel, beschikt het apparaat ook over een camera aan de voorkant van acht megapixel. Ook beschikt de Stylus 2 over een usb-type-c-aansluiting. Daarnaast wordt de phablet geleverd met een applicatie die het mogelijk maakt naar dab+-zenders te luisteren.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.