Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Meer details over Microsoft Surface-telefoon gelekt

Geschreven door
Geplaatst op30 mei 2016, 9:18 CategorieWindows

Er zijn meer details naar buiten gekomen over de Microsoft Surface-telefoon: een apparaat dat mogelijk een scherm van 5,7-inch met zich meekrijgt. Onder de motorkap zou een Qualcomm Snapdragon 830 moeten zitten, waardoor de phablet nog even op zich laat wachten.

Is dit de Microsoft Surface-telefoon?

Geruchten over de Microsoft Surface-telefoon bestaan al maanden. Deze week begint met wederom een aantal geruchten over het onaangekondigde apparaat. Zo zou de Surface-telefoon in april 2017 moeten verschijnen op de markt. Daarnaast schijnt er dit weekend ook een afbeelding van de phablet gelekt te zijn, die je hierboven kunt bekijken, op het Chinese Baidu. Op de afbeelding zien we een toestel met een usb-type-c-poort, dezelfde camera als op de Lumia 950 XL en een koptelefoon aan de bovenkant zitten.

Ook zien we dat de telefoon in een handige standaard kan worden neergezet, die tevens de telefoon moet beschermen. Aan de binnenkant van de cover zit een toetsenbord, waardoor je dus in feite te maken hebt met een soort Surface Mini. Met nog iets minder dan een jaar te gaan voordat de Surface-telefoon zou worden onthuld, lijkt het niet plausibel dat er nu al marketingmateriaal is gelekt – desondanks kan het ook nog gaan om een versie van de telefoon die nog niet helemaal af is. Microsoft heeft nog niet gereageerd.

Qua specs zouden we het volgende mogelijk verwachten. De phablet komt in drie varianten beschikbaar. Allemaal krijgen ze een 5,7″-scherm en een Qualcomm Snapdragon 830, maar verder krijgen de consumenten het voor het zeggen.

  • 3GB RAM / 32GB opslagruimte
  • 6GB RAM / 128GB opslagruimte
  • 8GB RAM + 500GB opslagruimte

Microsoft heeft al aangegeven dat Windows 10 Mobile ondersteuning aanbied voor de Snapdragon 830.

  • Delen:
Microsoft Lumia 950 XL
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.