Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Meer specs van de OnePlus 3 gelekt: 5,5″-scherm en meer

Geschreven door
Geplaatst op24 mei 2016, 17:41 CategorieAndroid

Er is wederom een lijst met specificaties gelekt van de OnePlus 3. De verwachting is dat we de phablet volgende maand voor het eerst te zien krijgen. Het scherm zou een formaat krijgen van 5,5-inch en een schermresolutie van 1080p.

Zijn dit dan de specs van de OnePlus 3?

Er zijn wederom specificaties gelekt van de onaangekondigde phablet OnePlus 3. Evan Blass, die wel vaker specs lekt voor een aankondiging, brengt de informatie via zijn eigen Twitter-profiel. Blass meldt dat de nieuwe OnePlus bijna identieke specs krijgt als de versie van vorig jaar. Zo zien we een 5,5″-scherm met een resolutie van 1080p en een Qualcomm Snapdragon 820 op het lijstje staan. Ook is er 64GB aan interne opslagruimte aanwezig, evenals nfc, een camera van zestien megapixel (achterkant) en mogelijk een camera van acht megapixel (voorkant).

Het feit dat het scherm niet heel veel kracht vergt van de processor, betekent mogelijk dat de OnePlus 3 belachelijk snel zal zijn met de Qualcomm Snapdragon 820 aan boord. Mogelijk ondersteunt de hardware ook Quick-Charge 3.0, maar daarover is nog niets naar buiten gebracht. Ook is het nog steeds mogelijk dat OnePlus het lcd-scherm omwisselt voor een amoled-scherm, wat een veel rijker beeld op moet leveren. Eerder kwam al naar buiten dat het omhulsel van metaal wordt gemaakt. Tevens is er recent een vr-headset aangekondigd door OnePlus.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.