Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Met Battleborn Tap speel je dingen vrij in de main game

Geschreven door
Geplaatst op4 mei 2016, 9:49 CategorieAndroid

2K Games heeft ook een versie van Battleborn uitgebracht voor Android en iOS, genaamd Battleborn Tap. Deze versie ondersteunt de main game die nu verkrijgbaar is voor Xbox One en PlayStation 4. Je doet er goed aan een SHiFT-profiel aan te maken.

Download nu Battleborn Tap

Gearbox Software en 2K Games hebben Battleborn uitgebracht voor pc, Xbox One en PlayStation 4. In dit spel kun je elkaar lekker te grazen nemen met kleurrijke personages en een hoop attributen en eigenschappen. Geen grote titel is momenteel compleet zonder eigen companion-applicatie, dus ook Battleborn kan niet achterblijven zonder Android- en iOS-app. Deze variant heet Battleborn Tap; een app die voornamelijk ter ondersteuning dient van de main game. Daarom doe je er goed aan een SHiFT-profiel (via Gearbox Software) aan te maken.

Met dat profiel ben je namelijk in staat ontgrendelde dingen te sturen naar de main game op pc en consoles. Gelukkig biedt het spel op mobiele apparaten ook genoeg lol aan zonder de connectie met het hoofdspel. Zo kun je nog steeds de strijd aan gaan met je eigen groep helden en dien je groepen vijanden te verslaan voor steeds betere wordende loot. Je kunt je helden upgraden met nieuwe eigenschappen, zeldzame items gaan verzamelen en in-game achievements winnen voor speciale bonussen. De game is nu gratis te downloaden.

  • Battleborn Tap
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.