Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Met Spaces wil Google delen binnen een groep versimpelen

Geschreven door
Geplaatst op16 mei 2016, 18:09 CategorieAndroid

Google heeft een nieuwe app aangekondigd: Spaces. Met deze applicatie wil de zoekmachinegigant het delen van content binnen een groep versimpelen. De app werkt op Android, iOS en het web en is met name bedoeld voor kleine groepen mensen.

Dit is Spaces: de nieuwe app van Google

Google heeft, vlak voor de start van Google I/O, een nieuwe app aangekondigd: Spaces. Met deze applicatie, geschikt voor Android, iOS en het web, kun je content delen binnen een kleine groep, zonder dat je daarvoor de app hoeft te verlaten. De software combineert in feite YouTube, Chrome en Zoeken met elkaar om ervoor te zorgen dat je de app ook daadwerkelijk niet hoeft te verlaten, met als doel dat wat je deelt ook echt gezien wordt – want hoe vaak komt het voor dat wanneer je iets deelt in een groep, dat mensen er overheen kijken?

Dat is een probleem dat Google met Spaces wil oplossen. Qua design pakt Google het beste van je dagelijkse berichtendiensten en combineert dat met elementen van Google+. De app kan door iedereen gebruikt worden en je kunt ook iedereen uitnodigen – en dat kan via mail, sociale netwerken of hoe je ook maar wil. De applicatie is momenteel nog niet gelanceerd, maar dat hoeft nu niet lang meer te duren. En het feit dat de Spaces-app nu al wordt aangekondigd, betekent mogelijk dat het bedrijf tijdens Google I/O veel te vertellen heeft aan iedereen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.