Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Metalen OnePlus 3 duikt op bij TEENA met 5,5″-scherm

Geschreven door
Geplaatst op26 mei 2016, 9:58 CategorieAndroid

De OnePlus 3 is opgedoken bij de TEENA, de Chinese communicatiewaakhond, waardoor we wederom de specificaties van het apparaat te zien krijgen. De specs die we in de database tegenkomen, komen overeen met het model dat we eerder al te zien kregen.

Specs van OnePlus 3 te zien bij TEENA

De OnePlus 3 is gekeurd door de Chinese communicatiewaakhond TEENA en daardoor krijgen we nogmaals de specs en het design van het toestel te zien, voordat het mogelijk op 14 juni wordt aangekondigd. Op de onderstaande afbeelding is te zien dat de nieuwe OnePlus een metalen body krijgt en qua design ontzettend lijkt op recente HTC-modellen, maar dan met iets minder ronde hoeken. De specs die genoemd worden, luiden als volgt: 5,5″-scherm, Qualcomm Snapdragon 820-processor, 4GB aan werkgeheugen en 64GB opslagruimte.

Ook is te zien dat de OnePlus 3 wordt voorzien van een zestien megapixel-camera aan de achterkant en een camera van acht megapixel aan de voorkant. Verder is er een accu van 3000mAh aanwezig en zal Android 6.0.1 Marshmallow direct geïnstalleerd staan op de hardware. De aankondiging van de phablet wordt gedaan in virtual reality. Wanneer je in staat was de gratis Loop VR-headset te bemachtigen, dan ben je ook in staat de nieuwe OnePlus in vr aan te schaffen. Het wachten is nu op de officiële aankondiging.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.