Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Microsoft kondigt volgende maand Surface Book 2 aan’

Geschreven door
Geplaatst op9 mei 2016, 10:50 CategorieWindows

Als we de geruchtenmolen mogen geloven, dan zal Microsoft volgende maand de opvolger van de Surface Book gaan aankondigen: de Surface Book 2. Het bedrijf uit Redmond schijnt nog te wachten op de zevende generatie i5- en i7-processors van Intel.

Gerucht: Surface Book 2 wordt volgende maand aangekondigd

Hoewel de eerste Surface Book nog niet in Nederland is uitgebracht, schijnt Microsoft alweer van plan te zijn een opvolger uit te brengen. En die opvolger zou zelfs al volgende maand worden aangekondigd, als we de geruchtenmolen mogen geloven. Het schijnt dat het bedrijf uit Redmond momenteel wacht op de zevende generatie i5- en i7-processors van Intel, voordat de aankondiging kan worden gedaan. Deze nieuwe chips worden gemaakt volgens het 14nm-proces. Convertibles nemen momenteel 12,4 procent van de tabletmarkt in beslag.

De Microsoft Surface-line-up worden vaak omschreven als baanbrekend, alhoewel Apple momenteel de markt leidt met zijn iPad Pro-modellen. Over de Surface Book 2 wordt gezegd dat het scherm wordt voorzien van een 4K-resolutie. De usb-type-c-poort zou sneller data kunnen verzenden en gebruikers zelfs in staat stellen een tweede beeldscherm aan te sluiten. Het eerste Book-model werd ongeveer zeven maanden geleden aangekondigd. Dit lijkt dus een snelle verfrissing te worden van de nieuwe lijn. Microsoft heeft niet gereageerd.

  • Delen:
Microsoft Surface Book 2
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.