Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Mogelijk geen invitesysteem voor de OnePlus 3

Geschreven door
Geplaatst op23 mei 2016, 10:16 CategorieAndroid

Mogelijk krijgt de OnePlus 3 tijdens zijn lancering geen invitesysteem. Daardoor zou het toestel vanaf het begin al beter verkrijgbaar moeten zijn. Dit gerucht is ontstaan na een tweet van de bestuursvoorzitter van OnePlus, die sarcastisch vraagt wie er enthousiast is over het systeem.

Wel of geen invitesysteem voor de OnePlus 3?

Het hoeft nu niet lang meer te duren voordat de OnePlus 3 wordt aangekondigd. De verwachting is dat we de nieuwe phablet in juni voor het eerst zullen zien. Dat mag ook wel, want er is mogelijk al een hoop informatie over het toestel gelekt. Bestuursvoorzitter Carl Pei heeft voor het weekend een nieuw gerucht gestart met een simpele tweet: Who’s looking forward to invites making a comeback? De opmerking kan als sarcastisch worden opgevat, waardoor nu de gedachte leeft dat de nieuwe OnePlus zonder invitesysteem zal worden gelanceerd.

En dat betekent mogelijk dat je de phablet veel beter kunt aanschaffen wanneer de releasedatum is aangebroken. Je hoeft niet te wachten op een invite van iemand of het bedrijf voordat hem mag kopen, maar kunt dan wellicht zo naar de winkels lopen. Eén van van de beloftes van OnePlus is dat het koopproces zou moeten worden verbeterd, en het afschaffen van een drempelsysteem zou dat proces zeker verbeteren. Ook zei Pei nog dat de OnePlus 3 veel beter in de hand ligt en dat komt mogelijk door de metalen achterkant van de smartphone.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.