Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Mogelijk meer mobile games van Activision op komst

Geschreven door
Geplaatst op9 mei 2016, 9:14 CategorieAndroid

Mogelijk krijgen we in de toekomst meer mobile games van speluitgever Activision. Dat meldt althans de bestuursvoorzitter van King, bekend van Candy Crush. King is sinds enkele maanden in handen van de uitgever van Call of Duty en Diablo.

Meer mobile games van Activision op komst?

Activision heeft zelf nog geen plannen naar buiten gebracht met betrekking tot games voor mobiele apparaten, maar als we de bestuursvoorzitter van King mogen geloven dan komen er wel een hoop games aan die zijn gebaseerd op populaire franchises van het bedrijf. Dat zegt Riccardo Zacconi tijdens een financiële conferentie. In 2015 werd zijn ontwikkelstudio en speluitgeverij gekocht door Activision Blizzard en nu zou het moederbedrijf willen gebruikmaken van de expertise van King, voor zijn eigen gamefranchises dus.

Zacconi geeft aan in gesprek te zijn met beide uitgeverstakken, dus ook met Blizzard, over de mogelijkheden met betrekking tot series als Call of Duty (afbeelding) en Diablo. De verwachting is niet dat we nu volledige ports of nieuwe versies van populaire spellen als Warcraft, Starcraft, Diablo of Overwatch gaan zien op tablets en smartphones. Wat het wel gaat worden, is momenteel nog onduidelijk. In het verleden zijn er al wel mobile games binnen de Call of Duty-franchise uitgebracht, die helemaal nog niet zo slecht waren ontvangen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.