Motorola Moto G4 Plus mogelijk te zien op gelekte foto’s

17 mei 2016 1 Minuut 0 Reacties
motorola-moto-g4-plus-lek

Mogelijk zijn er, vlak voor de aankondiging, al foto's gelekt van de Motorola Moto G4 Plus. Op de foto's zien we de phablet en de verpakking van de phablet. De foto's lijken in elk geval te bewijzen dat de naam van het apparaat, zoals die voor komt in de gerucht, klopt.

Is dit de Motorola Moto G4 Plus?

Er zijn foto’s naar buiten gebracht waarop we mogelijk de Motorola Moto G4 Plus te zien krijgen. Op de foto’s is duidelijk die naam te zien, zowel op het apparaat als op de verpakking van de phablet. Daardoor lijkt de naam van de G4 Plus, zoals die eerder voor kwam in geruchten, te zijn bevestigd. De naam staat duidelijk op de voorkant van de smartphone, terwijl we het bekende Motorola-logo kunnen zien op de achterkant. Op de doos van de Moto G4 Plus zien we ook het logo van Lenovo terug – het moederbedrijf van de smartphonemaker.

[irp]

Op de achterkant van de verpakking kunnen we lezen dat de Motorola Moto G4 Plus wordt voorzien van een 5,5″-scherm, met een full hd-resolutie (1080 bij 1920 pixels). Ook zou er 2GB aan werkgeheugen, evenals 32GB aan interne opslagruimte aanwezig zijn. De frontcamera is voorzien van vijf megapixel, terwijl de camera aan de achterkant zestien megapixel heeft. Daarnaast is er een batterij van 3000mAh aanwezig en zou Marshmallow direct worden meegeleverd als besturingssysteem. Het wachten is nu op de aankondiging van de fabrikant.

Reacties (0)