Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Motorola wil handelsmerk Moto Z laten vastleggen

Geschreven door
Geplaatst op24 mei 2016, 9:31 CategorieAndroid

Motorola wil graag het handelsmerk Moto Z in handen krijgen. Dat blijkt uit de database van de USPTO, die handelsmerken vastlegt voor de Verenigde Staten. Mogelijk heeft dit te maken met het gerucht dat de Moto X-serie in de toekomst vergaat als de Moto Z-serie.

Moto X wordt Moto Z – de geruchten houden aan

Motorola wil wellicht de Moto X-serie vervangen voor de Moto Z-serie, kwam vorige week in het nieuws. Dat gerucht wordt deze week hardnekkiger, omdat het bedrijf Moto Z wil laten registreren als handelsmerk bij de USPTO, een organisatie die handelsmerken vastlegt voor de markt in de Verenigde Staten. Motorola heeft het merk ingediend op de dag dat het eerste gerucht naar buiten kwam. Echter, dat een bedrijf een merk in handen wil krijgen, betekent natuurlijk niet altijd dat er direct of later wat mee gedaan wordt.

Maar met al een gerucht over de Moto Z-naam op internet, lijkt het er dus toch wel op dat het plausibel is. De fabrikant wil in juni mogelijk twee high-end toestellen aan aankondigen, die voorheen door het leven gingen als de nieuwe Moto X-modellen. Waarschijnlijk worden dit nu de Moto Z Style en Play. Beide toestellen zouden worden voorzien van een vingerafdrukscanner en een modulaire achterkant. De aankondiging zou tijdens Lenovo’s Tech World 2016 gaan plaatsvinden in juni, als we de geruchtenmolen over de Androids mogen geloven.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.