Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Motorola wil Moto X dit jaar inruilen voor Moto Z’

Geschreven door
Geplaatst op18 mei 2016, 9:22 CategorieAndroid

Motorola zou voornemens zijn het merk Moto X in te gaan ruilen voor een nieuw merk. Dit nieuwe merk zou Moto Z moeten gaan heten, volgens de geruchten. De veranderingen zouden dit jaar al doorgevoerd moeten worden.

Gerucht: Moto X wordt Moto Z

Als we de geruchtenmolen mogen geloven dan zal Motorola, onder leiding van Lenovo, dit jaar geen Moto X gaan uitbrengen. Of tenminste, wel een smartphone in de lijn van dat merk, maar onder een nieuwe naam: Moto Z. De nieuwe high-end toestellen die dit jaar worden verwachten zouden de namen Moto Z Style en Moto Z Play gaan krijgen. Dat zijn dezelfde namen als de X Style en X Play van vorig jaar. Eerder werd al beweerd dat Motorola zou gaan voor een modulair design voor deze nieuwe phablets. Er is nog niet gereageerd.

De nieuwe Moto X, of Moto Z, zou in twee versie worden uitgebracht, die nu de werknamen Vector Thin en Vertex hebben gekregen. De eerstgenoemde wordt naar verluidt een high-end toestel met 3GB of 4GB aan werkgeheugen, een Snapdragon 820-processor en 32GB aan opslagruimte. Het scherm zou 5.5-inch groot zijn en een qhd-resolutie hebben. De Vertex zou 2GB RAM/16GB ROM of 3GB RAM/32 GB ROM (afhankelijk van de configuratie), evenals een Snapdragon 625-processor gaan krijgen volgens de geruchten.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.