Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Naam van Android N nog een raadsel, maar jij mag helpen

Geschreven door
Geplaatst op18 mei 2016, 20:18 CategorieAndroid

Google heeft vandaag tijdens Google I/O een volgende previewversie van Android N gepresenteerd. Het aantal grote wijzigingen is minimaal en zelfs de naam is nog niet bekend, maar je mag Google hierbij helpen.

Google laat weten dat het bedrijf naarstig op zoek is naar een naam voor Android N en dat hiervoor de hulp van iedereen ingeroepen wordt. In tegenstelling tot voorgaande jaren wordt het namelijk de keuze van de gebruiker.

Heb jij dus een suggestie voor Google? Weet jij een lekkere zoetigheid die begint met een N? Dan roept Google op om je suggestie in te zenden via deze speciale pagina. Wij gaan in ieder geval voor Nutella!

Meer over Android N lees je in onze Android N preview.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.