Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nieuwe Asus Zenfone Max heeft een accu van 5000mAh

Geschreven door
Geplaatst op23 mei 2016, 16:43 CategorieAndroid

Asus heeft een nieuwe versie van de Asus Zenfone Max aangekondigd: een smartphone met een groot scherm, een grote batterij en verder redelijke specificaties – net zoals het vorige model. Maar: mid-range 2016 is natuurlijk anders dan mid-range 2015.

Tweede generatie Asus Zenfone Max aangekondigd

Asus heeft een nieuwe Asus Zenfone Max aangekondigd. Dit is een grote smartphone met een grote accu en redelijke specs; categorie mid-range. Net zoals het model dat vorig jaar werd uitgebracht. Maar: mid-range 2015 is natuurlijk niet hetzelfde als mid-range 2016 en dus mag je er iets meer van verwachten. Het scherm is 5,5-inch groot en beschikt over een resolutie van 1280 bij 720 pixels. Onder de motorkap zit een Qualcomm Snapdragon 615-processor, samen met 2GB aan werkgeheugen (of 3GB aan werkgeheugen, wanneer je daarvoor kiest).

Beide modellen hebben in elk geval 32GB aan interne opslagruimte en een micro-sd-kaartsleuf (die tot 64GB aan extra opslagruimte ondersteunt). Daarnaast is er een dertien megapixel-camera aan de achterkant en eentje van vijf megapixel aan de voorkant. De accu is wederom lekker groot: maar liefst 5000mAh. Asus beweert dat de Asus Zenfone Max tot drie dagen op een volle batterij kan overleven, maar voor sommige mensen geldt de praktijk toch echt anders. De prijs van het apparaat is omgerekend 132/171 euro; over een releasedatum is niets bekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.