Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nova Launcher v4.3 is nu uit bèta, presenteert nachtmodus

Geschreven door
Geplaatst op4 mei 2016, 9:22 CategorieAndroid

De makers van de populaire Nova Launcher hebben bekendgemaakt dat er nu een nieuwe, stabiele versie in omloop is. Het gaat hier om versie 4.3, die al eerder te downloaden was in bèta. Deze variant voegt enkele opties toe die we straks pas in Android N gaan krijgen.

Download nu de nieuwe versie van Nova Launcher

Wanneer je het niet eens bent met de geïnstalleerde launcher op je Android-smartphone of -tablet, dan kun je gewoon een andere downloaden en die gebruiken. Een launcher is een soort skelet voor je Android, die het aanzicht van je ervaring belichaamt. Met een launcher kun je een aantal dingen veranderen, zoals de iconen, instellingen en de app-lade. De Nova Launcher wordt gezien als één van de meest populaire van dit moment en dat is niet zonder reden: de makers voegen namelijk constant functies toe die vooruitlopen op Android als platform.

Wanneer je namelijk nu de nieuwe versie download, versie 4.3, dan krijg je toegang tot functies die Google zelf pas met de lancering van Android N zal introduceren. Zo is er een nachtmodus aanwezig, die al het wit op het scherm verandert in een donkergrijze kleur. Dat is in de avond beter voor je ogen en beter voor je batterij. Je kunt ook zelf helemaal instellen wat je graag in de nachtmodus wil zien en instellen wanneer de modus automatisch wordt uitgeschakeld. Daarnaast biedt de Nova Launcher ook een andere mappenstructuur aan.

  • Nova Launcher
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.