Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nvidia en Bethesda brengen Fallout 4 Live Wallpaper uit

Geschreven door
Geplaatst op10 mei 2016, 20:51 CategorieAndroid

Nvidia en spellenmaken Bethesda hebben een Fallout 4 Live Wallpaper uitgebracht voor Android-smartphones en -tablets, die nu gratis te downloaden is vanuit Google Play. De bewegende achtergrond laat de bekende Bobbleheads zien uit de serie.

Download nu de Fallout 4 Live Wallpaper

Live wallpapers verdienen niet vaak een eigen bericht, maar wanneer het de Fallout-serie betreft maken we graag een uitzondering. Nvidia en Bethesda, de uitgever van de gameserie, heeft namelijk een live wallpaper voor Android-smartphone en -tablets uitgebracht op basis van Fallout 4, die je nu gratis kunt downloaden vanuit Google Play. De hype rondom het spel is misschien wat gaan liggen, maar nu de grootste uitbreiding ooit voor een Fallout-game wordt klaargestoomd, is er wederom wat ruimte voor de marketingafdeling.

fallout-4-live-wallpaper-groot

Deze live wallpaper zal meedraaien op basis van de houding van je Android (horizontaal of verticaal) en stelt de gebruiker in staat enkele dingen aan te passen. Zo is het mogelijk de dynamische schaduw aan en uit te zetten en kun je er zelf voor kiezen welke Bobblehead je in beeld wil hebben naast je Nuka Cola en je Nuka Cola-machine. Ook kun je instellen dat je willekeurig gekozen Bobblehead in beeld hebt staan. Let echter wel op je batterij, aangezien live wallpaper erom bekend staan snel je accu leeg te trekken. Dat geldt ook voor die van Fallout 4.

  • Fallout 4 Live Wallpaper
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.