Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Nvidia werkt aan een nieuwe Shield Tablet’

Geschreven door
Geplaatst op13 mei 2016, 10:22 CategorieAndroid

Naar verluidt werkt Nvidia momenteel achter de schermen aan een nieuwe Shield Tablet. Er is namelijk een nieuw model gespot bij de FCC, de Amerikaanse communicatiewaakhond. De fabrikant heeft zelf nog niets over het bestaan van de tablet naar buiten gebracht.

Komt er een nieuwe Shield Tablet aan?

De Nvidia Shield Tablet wordt gezien als de betere opties voor het spelen van games op een Android-apparaat. Het is daarom niet gek om te denken dat de fabrikant aan een nieuwe versie werkt, met nog betere specificaties. Mogelijk is dat ook het geval, aangezien er een nieuw model is gespot bij de FCC, de Amerikaanse communicatie-waakhond. De vorm en de layout lijken ontzettend op die van de Shield K1 die vorig jaar werd uitgebracht. Deze tablet zou iets dikker, even breed en iets hoger moeten worden (wanneer je de tablet horizontaal vasthoudt).

Desondanks zou de nieuwe Shield wel iets lichter moeten worden qua gewicht. Op de afbeelding is ook te zien dat er ruimte is voor speakers aan de voorkant, evenals een camera. Qua specs weten we ook al het één en ander: 802.11ac wifi, Bluetooth Low Energy en een accu van 5100mAh, die via een micro-usb-kabel kan worden opgeladen. De verwachting is dat het apparaat de nieuwe Nvidia X1-chip aan boord zal krijgen en ook deze naam zal dragen. Het is nu wachten totdat de fabrikant de nieuwe Shield, met extra processorkracht, zal aankondigen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.