Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

OnePlus 2 wederom in prijs verlaagd, nu 319 euro

Geschreven door
Geplaatst op25 mei 2016, 16:26 CategorieAndroid

OnePlus heeft wederom de prijs van zijn populaire phablet, de OnePlus 2, in prijs verlaagd. In Nederland kost het apparaat nu 319 euro. Voor dat bedrag krijg je een smartphone in huis met 64GB aan interne opslagruimte, 4GB aan werkgeheugen en een Snapdragon 810-processor.

OnePlus 2 in prijs verlaagd

OnePlus heeft de prijs van de OnePlus 2 verlaagd. Het toestel, met 64GB aan interne opslagruimte, 4GB aan werkgeheugen en een Snapdragon 810-processor, kost nu 319 euro. De tweede OnePlus heeft een vinger-afdrukscanner en een camera van vijf megapixels aan de voorkant, evenals een camera van dertien megapixels aan de achterkant die in staat is video’s in 4K te schieten. De vingerafdrukscanner kan in totaal vijf vingerafdrukken onthouden. Daarnaast is de phablet voorzien van het OxygenOS, wat altijd goed in de smaak valt bij Android-fans.

Mogelijk heeft OnePlus de OnePlus 2 in de verkoop gedaan vanwege de aanstaande aankondiging van de OnePlus 3, die op 14 juni verwacht wordt. De OnePlus 3 krijgt waarschijnlijk een 5,5″-scherm, 1080p-resolutie, een Qualcomm Snpadragon 820-processor en 4GB aan werkgeheugen. Ook zou er een premium model verschijnen, die 6GB aan werkgeheugen aan boord gaan krijgen. Zeker weten doen we dat pas volgende maand. De aankondiging is overigens compleet in virtual reality te bekijken, bijvoorbeeld in de Loop VR-headset.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.