OnePlus 3 komt dan toch met 6GB-variant

31 mei 2016 1 Minuut 0 Reacties
oneplus-3-retina-lek

Ondanks dat de OnePlus 3 tot op heden alleen in een 4GB-variant werd gezien, schijnt er toch een uitvoering met 6GB werkgeheugen te komen.

In de afgelopen maanden verscheen regelmatig het bericht dat de OnePlus 3 ook in een 6GB-uitvoering op de markt zal komen. Toch was het even schrikken toen de smartphone opdook bij TENAA, de Chinese communicatiewaakhond, en bij FFC, de Noord-Amerikaanse communicatiewaakhond. Daaruit bleek in eerste instantie dat de smartphone slechts in een uitvoering met 4GB werkgeheugen zou verschijnen.

OnePlus 3 toch met 6GB

Het is Gizmo China dat erachter is gekomen dat op de TENAA-lijst nu alsnog een tweede variant is opgenomen. Daaruit blijkt dat de Chinese smartphone-fabrikant ook met een telefoon komt die over 6GB RAM zal beschikken. Of er verder nog verschillen zitten tussen de uitvoeringen, is afwachten. Op de lijst zijn geen veranderingen te zien, al verwacht het eerdergenoemde medium dat de 4GB-uitvoering over 32GB opslagcapaciteit gaat beschikken. De 6GB-variant zou over een opslagruimte van 64GB beschikken.

Ongetwijfeld dat in de komende weken meer duidelijk zal worden over de OnePlus 3. Duidelijk is alvast dat het bedrijf achter de smartphone recent een bericht op zijn website geplaatst waarbij het op zoek is naar testers voor het nieuwe apparaat. Uiteindelijk mogen dertig personen aan de slag gaan met de OnePlus 3. Wel moeten zij vervolgens een uitgebreide recensie schrijven over het toestel.

Reacties (0)